Sensity fényresötétedő szemüveglencsék

Képzelje el álmai szemüveglencséjét! Mi megalkottuk!

A Sensity kettő-az-egyben napszemüveg és szemüveglencse, amely látásban, kényelemben és stílusban sem ismer kompromisszumot. Hogyan működik? A mechanizmus pofonegyszerű: beltéren kivilágosodik, kültéren a napfény hatására besötétül, így nincs hunyorgás, könnyezés, homályos látás, egy pillanatra sem, hiszen a lencse bármely fényviszonyhoz azonnal alkalmazkodik.

A Sensity szemüveglencse az optikai- és a napszemüveglencse minden előnyét biztosítja és kompromisszummentes, tökéletes látásélményt nyújt azok számára, akik sokoldalú és aktív életet élnek, zavarja szemüket a napfény, vagy fényérzékenyek. A Sensity szemüveglencsék összhangban vannak a legújabb napszemüveglencse trendekkel, így modern megjelenést nyújtanak 100%-os UV-védelem mellett. A HOYA által szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a fényresötétedő réteg tökéletes tapadása garantált, ezért rendkívül tartós és kiegyensúlyozott, egyenletes teljesítményt nyújt bármely évszakban, a legkülönbözőbb hőmérsékleti viszonyok között, a fényviszonyoktól függetlenül.

Azon túl, hogy mindegyik Sensity lencse 100%-os UV védelmet és kettő az egyben megoldást biztosít, azaz napszemüveg és szemüveglencse is egyben, minden családtag egy kicsit más, mint a többi. A különböző Sensity termékek speciális, kiegészítő igényekre is megoldást nyújtanak.

A Sensity Dark lencse kiváló választás azok számára, akik sok időt töltenek a szabadban, mert ezek a lencsék az UV-fény és látható fény hatására extra sötét színűvé változnak, extra ragyogáscsökkentéssel. A Sensity Dark az autóvezetők nagy favoritja, mert a lencsék még az autó szélvédője mögött is besötétednek, beltéren pedig rendkívül gyorsan kivilágosodnak és tökéletes áttetszőséget biztosítanak.

A Sensity Shine lencse az extra stílusos megjelenés szerelmesei számára tökéletes alternatíva, akik számára fontos, hogy napszemüvegük ne csak funkcionális, de divatos is legyen. Ez a lencse a tükrös rétegnek köszönhetően exkluzív megjelenést nyújt (a tükrös réteg intenzívebb kültéren, de visszafogott beltéren), miközben mindazt tudja, ami egy Sensity lencsétől elvárható és a napszemüveglencsék legtökéletesebb alternatíváját jelentik.

Lássuk, mit tud a család legújabb tagja!

A Sensity Fast szemüveglencse dinamikus látásmegoldást nyújt azok számára, akik gyakran mozognak kültéri és beltéri helyszínek között. Tökéletes választás azok számára, akik olyan lencsét keresnek, amely lépést tud tartani mozgalmas életmódjukkal. Ám a lencse verhetetlenségét leginkább a gyorsasága adja: mindegy, hogy hol vagyunk, beltéren vagy kültéren, a Sensity Fast fényresötétedő szemüveglencsék rendkívül gyorsan alkalmazkodnak az aktuális fényviszonyokhoz és másodpercek alatt világosodnak félig áttetsző állapotba. Ezáltal a Sensity Fast a leggyorsabb reakcióidejű fényresötétedő szemüveglencse, így nagy eséllyel nyeri el azok tetszését is, akik először próbálják ki a fényresötétedő megoldásokat.

A Sensity új generációja a továbbfejlesztett kivilágosodási sebességgel közel kétszer olyan gyors, mint a korábbi Sensity lencsék és kültéren rendkívül gyorsan besötétedik egy 3-as kategóriájú napszemüveglencsévé.

A Sensity egyediségét két új technológia biztosítja:

–          A Precíziós Technológia: a fényresötétedő réteg felvitelét szolgáló mikroszkópikus pontosságú gyártási folyamat, a réteg kiváló tapadása érdekében, valamint

–          A Stabilight Technológia: kiegyensúlyozott, egyenletes teljesítményt biztosít függetlenül az időjárási körülményektől és a fényviszonyoktól.

A Sensity lencsék jellemzője még – mintegy alapfelszereltségként – a kiemelkedő ragyogáscsökkentés és a 100%-os UV védelem. Ráadásul a Sensity számos variációban érhető el, hogy csak egyet említsünk: a három alapszínen (a barna, szürke, zöld) kívül extra stílusos kék színben is választható.

S hogy Önnek melyik Sensity családtag a legmegfelelőbb? A HOYA Center Optikák szakértői segítenek a megfelelő választásban! Önnek csak az igényeit és elvárásait kell megfogalmaznia.

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI HOYA CENTER OPTIKÁT!

Így lehet a nyár az élményeké a szemüvegesek számára is

Így lehet a nyár az élményeké a szemüvegesek számára is

Ahogy közeleg a nyár és a strandidő, egyre többet vágyunk a szabadba, a vízpartra. Akiknek nincs gond a látásukkal, csupán egy minőségi és bevizsgált, 100 %-os UV védelemmel ellátott napszemüvegre (és természetesen fényvédelemre) van szükségük, hogy élvezhessék a nyári napfürdőzést. Ám a szemüvegesek kicsit nehezebb helyzetben vannak. Persze csak addig, amíg meg nem találják ők is a legtesthezállóbb megoldást.

Így óvjuk szemünket az ártalmas napsugaraktól

Így óvjuk szemünket az ártalmas napsugaraktól

Bár napfényre minden élőlénynek szüksége van, mégis védekeznünk kell ellene, mert nagy dózisban a napsugarak könnyen válhatnak barátból ellenséggé: ha túl sok UV-sugárzás ér bennünket, káros szabadgyökök képződnek a testünkben, amelyek nem csak a bőrünket tehetik tönkre, de gyengíthetik az immunrendszerünket és károsíthatják a szemünket is.

A cilinderes dioptria rejtélye

A cilinderes dioptria rejtélye

A pontos látásvizsgálat kiemelten fontos egy tökéletes multifokális szemüveg elkészülésénél. Nagyon fontos, hogy a műszeres és szubjektív fél-fél szemes…

A tökéletes multifokális szemüveg titka

A tökéletes multifokális szemüveg titka

A pontos látásvizsgálat kiemelten fontos egy tökéletes multifokális szemüveg elkészülésénél. Nagyon fontos, hogy a műszeres és szubjektív fél-fél szemes…

A lencse, ami nem ismer lehetetlent!

A lencse, ami nem ismer lehetetlent!

A szemüveg- és lencsegyártás hatalmas utat tett meg azóta, mióta a bifokális lencséket felváltották a progresszív lencsék, az elmúlt évek pedig...

Látásproblémák a fejfájás mögött

Látásproblémák a fejfájás mögött

Számos általános probléma létezik, amelyekkel az ember élete során találkozhat. Ilyen például a fejfájás, ami egy gyakori tünet, a hátterében számos...