Fényresötétedő lencse

A Sensity fényresötétedő szemüveglencse egyszerre képes biztosítani a klasszikus dioptriás szemüveg és a napszemüveg funkcióit egy szemüvegben.

Amit a fényresötétedő lencsékről tudni érdemes

A Sensity fényresötétedő szemüveglencse egyszerre képes biztosítani a klasszikus dioptriás szemüveg és napszemüveg funkcióit egy szemüvegben. Hatékonysága azonban még ezen is túlmutat, mert amellett, hogy kettő az egyben: szemüveg és napszemüveg egyszerre, az UV-sugárzással szemben is védi szemünket, miközben az éleslátás kényelmét adja minden körülmények között.

Működése egyszerű, beltéren kivilágosodik, kültéren a napfény hatására besötétül. A folyamat rekordsebességgel megy végbe, 90 másodperc alatt, így a fényre sötétedő szemüveg viselője szinte nem is érzékeli, hogy a lencsék átszíneződnek, csupán arra lesz figyelmes, hogy sokkal tisztább a kép, élesebbek a kontúrok.

Mit érdemes még tudni a fényresötétedő lencsékről?

● 3 trendi színben is elérhetők: egy ezüstös szürke, egy színpompás bronzos barna és egy visszafogottan intenzív smaragdzöld színben, melyek összhangban vannak a legújabb napszemüveglencse trendekkel.

● Minden időjárási körülményhez, bármilyen fényviszonyhoz alkalmazkodnak, védelmet biztosítanak.

● Beltéren klasszikus szemüveg (a lencsék teljesen átlátszók), napfényben viszont olyan, mint egy stílusos napszemüveg.

Ön is szívesen kipróbálná a Sensity látásélményt, feltenné a kérdéseit, de nem tudja, kihez forduljon? A Hoya Center Optikák szakértői segítenek a megfelelő választásban.

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI HOYA CENTER OPTIKÁT!

A tökéletes multifokális szemüveg titka

A tökéletes multifokális szemüveg titka

A pontos látásvizsgálat kiemelten fontos egy tökéletes multifokális szemüveg elkészülésénél. Nagyon fontos, hogy a műszeres és szubjektív fél-fél szemes…

A lencse, ami nem ismer lehetetlent!

A lencse, ami nem ismer lehetetlent!

A szemüveg- és lencsegyártás hatalmas utat tett meg azóta, mióta a bifokális lencséket felváltották a progresszív lencsék, az elmúlt évek pedig...

Látásproblémák a fejfájás mögött

Látásproblémák a fejfájás mögött

Számos általános probléma létezik, amelyekkel az ember élete során találkozhat. Ilyen például a fejfájás, ami egy gyakori tünet, a hátterében számos...