Progresszív lencse

Viseljen progresszív lencsét és élvezze a szabadság érzését!

Szeretjük a kényelmet és arra vágyunk, hogy az életet kompromisszumok nélkül élvezhessük. Mindenben olyan megoldást keresünk, ami nem elvesz, hanem hozzáad a mindennapjainkhoz. A progresszív lencse ilyen megoldás, hiszen a látásélményünket adja vissza kompromisszumok és mindenféle kényelmetlenség nélkül.

Az idő múlása ellenünk dolgozik…

Sajnos a kor előrehaladtával mindenkit elér a presbiópia, vagyis az a jelenség, hogy a szemlencse veszít a rugalmasságából. Ennek pedig az a következménye, hogy egyre nehezebben látunk közelre és sokszor elmosódik a látásunk, amikor fókuszt kell váltanunk.

A szemüvegviselés nem csak erre a problémára jelent megoldást. Sokan nem tudják, hogy az időben felfedezett látásproblémának és a jól megválasztott lencsének fontos egészségmegőrző és megelőző funkciója van, hiszen ha a látásproblémáinkat elhanyagoljuk, a látásunk minősége óhatatlanul romlani fog és ez olyan kellemetlen tüneteket is maga után vonhat, mint a szemfáradás miatt bekövetkező, kínzó fejfájás.

Ha azonban odafigyelünk szemünk és látásunk épségére és a problémát időben korrigáljuk egy megfelelő lencse viselésével, a tökéletes látás élménye újra a miénk lehet.

Milyen nagyszerű, hogy ma már olyan lencse is létezik, amelynek a viselését szinte észre sem vesszük! A Hoya legújabb fejlesztésű Hoyalux iD Myself szemüveglencséje messze a legjobb multifokális lencse, amit valaha alkottak! Akik már használják, állítják, hogy ez a lencse rendkívül gyorsan megszokható és minden igényüket maximálisan kielégíti.

De pontosan miért is érdemes a Hoyalux iD Myself lencsét választani? Íme 7 ok és ez még mindig nem az összes pozitív tulajdonság!

  1. Tökéletes megoldást jelent minden távolságra: közelre és távolra egyaránt, vagyis nem kell többé cserélgetni a szemüvegeket.
  1. Igazán gyors megszokást tesz lehetővé, széles látómezőt biztosít minden távolságra, közelre és távolra, vezetéshez, olvasáshoz, sőt még a digitális eszközök használatához is.
  1. Megerőltetés nélküli fókuszálást biztosít, a különböző távolságok közötti fókuszváltáskor sem fárad el a szemünk.
  1. Bármilyen tevékenységnél optimális látásélményt nyújt.
  1. Intelligens, ami azt jelenti, hogy viselője összes igényét, fiziológiai és anatómiai sajátosságait figyelembe veszik készítésénél, ezért olyan egyedi, mint egy ujjlenyomat.
  1. Nincs ún. hinta-effektus, vagyis a torzító hatás egész minimálisra csökken. Ennek eredményeként nincs bizonytalanság érzésünk, nem szédülünk, és jelentősen gyorsabb a megszokási folyamat.
  1. A lencséket a Hoya Centerekben 100%-ban a viselőjének igényeihez igazítják. Ezt az optikus szakértelme mellett a Hoya egyedi konzultációs eszköze, a HOYA Identifier biztosítja. A tökéletes illesztés és elkészítés kiemelten fontos a multifokális szemüveglencséknél, hiszen csak ebben az esetben fognak éles és természetes látásélményt biztosítani.

A Hoyalux iD Myself progresszív lencsék prémium minőséget képviselnek, a Hoya Centerek szakértői által személyre szabva pedig garantált, hogy szinte azonnal, teljes természetességgel használhatjuk majd új szemüvegünket és élvezhetjük a kiváló látásélményt közelre és távolra egyaránt.

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI HOYA CENTER OPTIKÁT!

Fényre sötétedő lencse

Fényre sötétedő lencse

A Sensity fényre sötétedő szemüveglencse egyszerre képes biztosítani a klasszikus dioptriás szemüveg és a napszemüveg funkcióit egy szemüvegben....

Szemüvegtisztító kendő

Szemüvegtisztító kendő

Ön ki szokta mosni szemüvegtisztító kendőjét? Megmutatjuk, hogyan tegye! Eszébe jutott már, hogy ideje lenne kitisztítani a szemüvege törléséhez...

Lencse kiválasztása

Lencse kiválasztása

Hogyan tud egy Hoya Center szakértő az Ön segítségére lenni a megfelelő lencse kiválasztásában? A progresszív lencsékről tudni kell, hogy csak akkor...

Digitális szemüveglencsék

Digitális szemüveglencsék

Sajnos a kor előrehaladtával mindenkit elér a presbiópia, vagyis az a jelenség, hogy a szemlencse veszít a rugalmasságából. Ennek pedig az a...

Szemüveglencsék

Szemüveglencsék

A szemüveglencsék nem csak a dioptriaértékükben különböznek? Már kívülről fújjuk az összes kihagyhatatlan ajánlatot: „Csak a keretet kell...