Progresszív lencse

Viseljen progresszív lencsét és élvezze a szabadság érzését!

Szeretjük a kényelmet és arra vágyunk, hogy az életet kompromisszumok nélkül élvezhessük. Mindenben olyan megoldást keresünk, ami nem elvesz, hanem hozzáad a mindennapjainkhoz. A progresszív lencse ilyen megoldás, hiszen a látásélményünket adja vissza kompromisszumok és mindenféle kényelmetlenség nélkül.

Az idő múlása ellenünk dolgozik…

Sajnos a kor előrehaladtával mindenkit elér a presbiópia, vagyis az a jelenség, hogy a szemlencse veszít a rugalmasságából. Ennek pedig az a következménye, hogy egyre nehezebben látunk közelre és sokszor elmosódik a látásunk, amikor fókuszt kell váltanunk.

A szemüvegviselés nem csak erre a problémára jelent megoldást. Sokan nem tudják, hogy az időben felfedezett látásproblémának és a jól megválasztott lencsének fontos egészségmegőrző és megelőző funkciója van, hiszen ha a látásproblémáinkat elhanyagoljuk, a látásunk minősége óhatatlanul romlani fog és ez olyan kellemetlen tüneteket is maga után vonhat, mint a szemfáradás miatt bekövetkező, kínzó fejfájás.

Ha azonban odafigyelünk szemünk és látásunk épségére és a problémát időben korrigáljuk egy megfelelő lencse viselésével, a tökéletes látás élménye újra a miénk lehet.

Milyen nagyszerű, hogy ma már olyan lencse is létezik, amelynek a viselését szinte észre sem vesszük! A Hoya legújabb fejlesztésű Hoyalux iD Myself szemüveglencséje messze a legjobb multifokális lencse, amit valaha alkottak! Akik már használják, állítják, hogy ez a lencse rendkívül gyorsan megszokható és minden igényüket maximálisan kielégíti.

De pontosan miért is érdemes a Hoyalux iD Myself lencsét választani? Íme 7 ok és ez még mindig nem az összes pozitív tulajdonság!

  1. Tökéletes megoldást jelent minden távolságra: közelre és távolra egyaránt, vagyis nem kell többé cserélgetni a szemüvegeket.
  1. Igazán gyors megszokást tesz lehetővé, széles látómezőt biztosít minden távolságra, közelre és távolra, vezetéshez, olvasáshoz, sőt még a digitális eszközök használatához is.
  1. Megerőltetés nélküli fókuszálást biztosít, a különböző távolságok közötti fókuszváltáskor sem fárad el a szemünk.
  1. Bármilyen tevékenységnél optimális látásélményt nyújt.
  1. Intelligens, ami azt jelenti, hogy viselője összes igényét, fiziológiai és anatómiai sajátosságait figyelembe veszik készítésénél, ezért olyan egyedi, mint egy ujjlenyomat.
  1. Nincs ún. hinta-effektus, vagyis a torzító hatás egész minimálisra csökken. Ennek eredményeként nincs bizonytalanság érzésünk, nem szédülünk, és jelentősen gyorsabb a megszokási folyamat.
  1. A lencséket a Hoya Centerekben 100%-ban a viselőjének igényeihez igazítják. Ezt az optikus szakértelme mellett a Hoya egyedi konzultációs eszköze, a HOYA Identifier biztosítja. A tökéletes illesztés és elkészítés kiemelten fontos a multifokális szemüveglencséknél, hiszen csak ebben az esetben fognak éles és természetes látásélményt biztosítani.

A Hoyalux iD Myself progresszív lencsék prémium minőséget képviselnek, a Hoya Centerek szakértői által személyre szabva pedig garantált, hogy szinte azonnal, teljes természetességgel használhatjuk majd új szemüvegünket és élvezhetjük a kiváló látásélményt közelre és távolra egyaránt.

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI HOYA CENTER OPTIKÁT!

Így lehet a nyár az élményeké a szemüvegesek számára is

Így lehet a nyár az élményeké a szemüvegesek számára is

Ahogy közeleg a nyár és a strandidő, egyre többet vágyunk a szabadba, a vízpartra. Akiknek nincs gond a látásukkal, csupán egy minőségi és bevizsgált, 100 %-os UV védelemmel ellátott napszemüvegre (és természetesen fényvédelemre) van szükségük, hogy élvezhessék a nyári napfürdőzést. Ám a szemüvegesek kicsit nehezebb helyzetben vannak. Persze csak addig, amíg meg nem találják ők is a legtesthezállóbb megoldást.

Így óvjuk szemünket az ártalmas napsugaraktól

Így óvjuk szemünket az ártalmas napsugaraktól

Bár napfényre minden élőlénynek szüksége van, mégis védekeznünk kell ellene, mert nagy dózisban a napsugarak könnyen válhatnak barátból ellenséggé: ha túl sok UV-sugárzás ér bennünket, káros szabadgyökök képződnek a testünkben, amelyek nem csak a bőrünket tehetik tönkre, de gyengíthetik az immunrendszerünket és károsíthatják a szemünket is.

A cilinderes dioptria rejtélye

A cilinderes dioptria rejtélye

A pontos látásvizsgálat kiemelten fontos egy tökéletes multifokális szemüveg elkészülésénél. Nagyon fontos, hogy a műszeres és szubjektív fél-fél szemes…

A tökéletes multifokális szemüveg titka

A tökéletes multifokális szemüveg titka

A pontos látásvizsgálat kiemelten fontos egy tökéletes multifokális szemüveg elkészülésénél. Nagyon fontos, hogy a műszeres és szubjektív fél-fél szemes…

A lencse, ami nem ismer lehetetlent!

A lencse, ami nem ismer lehetetlent!

A szemüveg- és lencsegyártás hatalmas utat tett meg azóta, mióta a bifokális lencséket felváltották a progresszív lencsék, az elmúlt évek pedig...

Látásproblémák a fejfájás mögött

Látásproblémák a fejfájás mögött

Számos általános probléma létezik, amelyekkel az ember élete során találkozhat. Ilyen például a fejfájás, ami egy gyakori tünet, a hátterében számos...