logo

7400 Kaposvár, Rippl-Rónai tér 2.
(Somogy Üzletsor)
Tel.: +36 82 423 088
E-mail: prizma3@gmail.hu
www.familiaoptika.hu

logo

Éles látás
minden
távolságra

Lásson tisztán

bármilyen élethelyzetben,

válassza a Hoya prémium

multifokális szemüveglencséit!

A lencse, ami nem ismer lehetetlent!

A szemüveg- és lencsegyártás hatalmas utat tett meg azóta, mióta a bifokális lencséket felváltották a progresszív lencsék, az elmúlt évek pedig újabb forradalmi változásokat, bámulatos technológiákat hoztak, melyek eredményeként megszületett az a lencse is, ami valóban nem ismer lehetetlent, ha látásunkról van szó.

A jelen és a jövő a progresszív lencséké

60 évvel ezelőtt a bifokális lencse volt a piacvezető találmány, ám problémát okozott a nehézkes fókuszváltás. Lényegében ez inspirálta a progresszív lencsék megjelenését.


A progresszív lencsék a legkorszerűbb és legbonyolultabb típusú lencsék. Nagy előnyük, hogy minden távolságra biztosítják az éleslátást annak köszönhetően, hogy lencsén belül felülről lefelé haladva folyamatosan változik a dioptria, ezáltal szemüvegcsere nélkül bármilyen körülmények között ugyanolyan látásélményt biztosítanak. Az ilyen lencséket úgy képzelhetjük el, mintha több, eltérő dioptriájú lencséből lennének összeállítva, de a bifokális lencsékkel szemben az összeillesztés teljesen láthatatlan.

A lencse, ami nem ismer lehetetlent: a Hoyalux iD MySelf

Az utóbbi évek nagy kihívása a digitális eszközök megnövekedett használati ideje, ami sajnos nem tesz jót a látásunknak (sem). Rengeteget ülünk számítógép, laptop előtt és még este is az okostelefonunkat bújjuk. A folyamatos közelre fókuszálás, a kijelzőkből áradó kék fény pedig extrém módon megterheli a szemünket. Ám szerencsére már létezik megoldás erre a problémára: a Hoyalux iD MySelf lencse, ami a ma létező legmagasabb minőségű és tudású lencse a Hoya kínálatában.


A Hoyalux iD MySelf prémium progresszív lencsék egyedileg az Ön igényeire szabottan készülnek és az egyedi dioptriákra optimalizált lencsetervezés révén képesek javítani mind látásminőségünket, mind vizuális kényelmünket, miközben észrevétlenül alkalmazkodnak életstílusunkhoz is.


A Hoyalux iD MySelf lencse tervezésekor a legfontosabb szempont a könnyű megszokás, a stabil látómező, az éles kép, a kevesebb “imbolygás” és a fókuszváltások megkönnyítése volt. Ez utóbbi különösen igaz a karnyújtásnyi, köztes távolságra, amin belül használjuk a digitális eszközeinket és olvasunk.


A Hoyalux iD MySelf a Hoya legjobb progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy mindig a legjobbat hozhassuk ki magunkból.

7400 Kaposvár, Rippl-Rónai tér 2.
(Somogy Üzletsor)
Tel.: +36 82 423 088
E-mail: prizma3@gmail.hu
www.familiaoptika.hu

logo