logo

8000 Székesfehérvár, Madách u. 1.
Tel.: +36 30 939 0961
E-mail: info@csertaoptika.hu
www.csertaoptika.com

logo

Egy szemüveglencse, ami
beltéren világos,
kültéren besötétedik

Fényresötétedő lencsével maximális látáskomfort és UV-védelem nyáron is!

Ami a bőrnek a naptej, azt jelenti a szemnek a napszemüveg. Mindkettőből rengetegféle létezik, mivel azonban a bőrünk és a szemünk épségét visszük vásárra, alapszabály, hogy mindig a megbízható márkát és a minőséget érdemes választani. Cikkünkkel segítséget nyújtunk, és megmutatjuk, hogy a szemüvegviselők számára lehetőségek közül válaszhatnak.

Sensity – A fényresötétedés és kivilágosodás gyorsasági bajnoka

A legújabb generációs 100%-os UV-védelemmel ellátott Sensity fényresötétedő lencsék szuperereje a különböző fényviszonyokhoz való rendkívül gyors alkalmazkodó képességükben rejlik: kültéren rendkívül gyorsan besötétednek, beltéren pedig pillanatok alatt kivilágosodnak, tökéletes áttetszőséget, és tiszta látásélményt biztosítva.

A Sensity Fast szemüveglencse tökéletes választás azok számára, akik olyan lencsét keresnek, amely lépést tud tartani mozgalmas életmódjukkal. A lencse verhetetlenségét leginkább a gyorsasága adja: mindegy, hogy hol vagyunk, beltéren vagy kültéren, a Sensity Fast fényresötétedő szemüveglencsék rendkívül gyorsan alkalmazkodnak az aktuális fényviszonyokhoz és másodpercek alatt világosodnak félig áttetsző állapotba.

A Sensity termékcsalád Dark lencséje azok számára kiváló választás, akik sok időt töltenek a szabadban, legyen szó biciklizésről, horgászatról, autóvezetésről, kirándulásról vagy futásról.  Ezek a lencsék ugyanis UV-fény és látható fény hatására extra sötét színűvé változnak a szabadban. Természetesen a Sensity termékcsalád szuperejével is rendelkeznek, vagyis beltéren rendkívül gyorsan kivilágosodnak.
A Sensity Shine a napszemüveglencsék új generációját testesíti meg. Ez a lencse a stílusos tükrös rétegnek köszönhetően exkluzív megjelenést biztosít viselőjének; a tükrös réteg intenzívebb kültéren, de visszafogott beltéren. Aki szereti a trendi, innovatív és stílusos szemüveglencséket, annak a Sensity Shine első látásra szerelem lesz!

Tüköröződésgátló bevonatok új generációja: a Hi-Vision SUN Pro és a Hoya Mirror

Ha a Hi-Vision Pro bevonatot pár szóval kellene jellemezni, akkor annak lényegét az „esztétikai vonzerő kontrasztban gazdag látással párosítva” fejezné ki leginkább. Egy prémium minőségű rétegről van szó, melynek elsődleges célja a látáskomfort, a tartósság és az esztétikai megjelenés fokozása színezett és polarizált lencséken alkalmazva. A Hi-Vision SUN Pro a legesztétikusabb megjelenést biztosító felületkezelés, amely a sztenderd színezett lencséknél lényegesen jobb kontrasztot és magasabb fokú látásélményt biztosít, ráadásul extrém karcálló tulajdonsággal is rendelkezik, miközben maximális UV-védelmet nyújt. Mindenkinek ajánljuk, akik a szemüvegükre nem csupán látáskorrekciós megoldásként tekintenek, hanem az egyéniségük kifejezésére szolgáló eszközként is.

A Hoya Mirror egy tükörréteg, szemet gyönyörködtető színvariációkban. Akárcsak a Hi-Vision SUN Pro egyrészt olyan divatrajongók számára készült, akik szeretik a szabadban eltölteni az idejüket, másrészt azoknak, akik nem akarnak választani a stílusos megjelenés és a fényvédelem között. A Hoya Mirror és a Light Mirror tükröződésgátló bevonat alkalmazható dioptriás lencsék és napszemüveglencsék esetében is és 7 különböző –klasszikus és extravagáns- színváltozatban érhetők el az aranytól a kéken át a liláig.

Dioptriás napszemüveg – 2in1 megoldás a hagyományok kedvelőinek, kompromisszumok nélkül

A dioptriás napszemüveg azok számára is jó megoldás lehet, akik egyébként kontaktlencsét és napszemüveget hordanak. Az UV-szűrővel ellátott lencse 100%-os védelmet nyújt a nap káros sugaraival szemben, köszönhetően egy láthatatlan felületkezelésnek. A Hoya dioptriás napszemüveglencsék többféle színben és árnyalatban elérhetők, érdemes ezek mindegyikét kipróbálni, mert mindenki számára más szín az, ami számára a legkényelmesebb.

A megfelelő lencse kiválasztásakor figyelembe kell venni azt is, hogy milyen gyakran és milyen tevékenységhez szeretnénk használni a napszemüveget, valamint hogy mennyire érzékeny a szemünk a napfényre. Minél sötétebb a szemüveglencse, annál jobban megszűri a napfényt, tehát akinek érzékeny a szeme, annak egy sötétebb, szürke vagy barna lencse ajánlott.
A dioptriás napszemüvegek nagy előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen látásprobléma és dioptria esetén elkészíthetőek, legyen az rövidlátás, távollátás, asztigmia vagy akár ezek együttese, amikor bifokális vagy progresszív lencse szükséges.

Ha nem tudja eldönteni, hogy Önnek melyik megoldás lenne a legideálisabb, várjuk szeretettel Optikánban, ahol minden lehetőséget megmutatunk és válaszolunk az összes felmerülő kérdésre is!

8000 Székesfehérvár, Madách u. 1.
Tel.: +36 30 939 0961
E-mail: info@csertaoptika.hu
www.csertaoptika.com

logo